Vad kan psykologi göra för dig?

 
 
IMG_20170929_180559_471.jpg

Föreläsare

Bered dig på en rapp genomgång av den senaste psykologiska forskningen.

  • Smartare än din telefon. Hur påverkas vi egentligen av sociala medier, skärmar och ständig nåbarhet? Följ med på en exposé i forskningens framkant, där verkligheten är en annan än du tror. En föreläsning med ett enda mål: att lära dig hur du på bästa sätt använder det kraftfulla verktyget i din ficka.

  • Smartare än din telefon - på jobbet. Det digitala arbetslivet för med sig nya möjligheter men också nya svårigheter. Hur håller man koll på mejlen utan att drunkna? Hur motstår man digitala frestelser som sociala medier på arbetstid? Vilka saker är bra att tänka på när man jobbar hemifrån? Här är kunskapen och strategierna ni behöver för en effektivare teknikanvändning på jobbet.

 
20170914_114719.jpg

Skribent

Är du intresserad av ett blogginlägg, en stegis eller en regelbunden krönika? Som frilansskribent har jag skrivit alltifrån debattartiklar till populärpsykologiska texter. Mina artiklar går att läsa i exempelvis Dagens Nyheter och Modern Psykologi.

 
videohjälpen.png

Konsult

Som expert på psykologi tillför jag insikter från forskningen kopplat till er frågeställning. Tidigare samarbetspartners är bland andra Sveriges Radio, Regeringskansliet och Svenska Dagbladet.