Vad kan psykologi göra för dig?

Jag jobbar som föreläsare, frilansskribent och organisationskonsult genom konsultnätverket Psykologifabriken. Vi har tidigare hjälpt kunder som IKEA, Systembolaget och KTH att utvecklas. Står ni på tur?

 
 
IMG_20170929_180559_471.jpg

Föreläsare

Genom en interaktiv föreläsning får din organisation lära sig hur ni kan använda psykologisk kunskap för att skapa prestation och välbefinnande. Några av våra populäraste föreläsningar är:

  • Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. Hur kan vi förstå och hantera hjärnan för att fungera optimalt på jobbet och i våra relationer? Vad är det som kännetecknar lyckliga och välmående människor, och varför handlar det inte om att bara tänka positivt?
     
  • Vad Super Mario kan lära oss om feedback. TV-spel överöser sina spelare med positiv feedback och fängslar miljontals personer varje år. Vilka lärdomar kan vi dra från TV-spelens värld för att göra våra organisationer lika uppmuntrande och engagerande?
 
20170914_114719.jpg

Skribent

Är du intresserad av ett blogginlägg, en stegis eller en regelbunden krönika? Som frilansskribent har jag skrivit alltifrån debattartiklar till populärpsykologiska texter. Mina artiklar går att läsa i exempelvis Dagens Nyheter och Modern Psykologi.

 
videohjälpen.png

Konsult

Som expert på psykologi tillför jag insikter från forskningen kopplat till er frågeställning. Tidigare samarbetspartners är bland andra Sveriges Radio, Regeringskansliet och Svenska Dagbladet.