Vad kan psykologi göra för er?

 
 
IMG_20170929_180559_471.jpg

Föreläsningar och workshops

Bered dig på en underhållande genomgång av den senaste psykologiska forskningen. Tips, inspiration och konkreta verktyg för ett sundare och effektivare liv.

  • Smartare än din telefon. Hur påverkas vi egentligen av sociala medier, skärmar och ständig nåbarhet? Följ med på en exposé i forskningens framkant, där svaret kanske är ett annat än du tror. En föreläsning med ett enda mål: att lära dig hur du på bästa sätt använder det kraftfulla verktyget i din ficka.

  • Smartare än din telefon - på jobbet. Det digitala arbetslivet innebär nya möjligheter men också nya svårigheter. Hur håller man koll på mejlen utan att drunkna? Hur motstår man digitala frestelser som sociala medier på arbetstid? Vad bör man tänka på när man jobbar hemifrån för att hålla och prestera i längden? Här är kunskapen och strategierna ni behöver för en effektivare teknikanvändning på jobbet. Se smakprov från Veckans Affärers Supertalangfrukost (26 min in).

Vid behov finns möjlighet till skräddarsydda insatser på individ-, team- eller organisationsnivå. Kontakta för mer info.

 
01_Omslag-1.jpg

frilansSkribent

Psykologisk forskning kan hjälpa oss att förstå världen, men det krävs att den kommuniceras på ett intresseväckande och lättfattligt sätt. Jag har erfarenhet av att skriva populärvetenskapliga artiklar, digitalt content, forskningssammanställningar och copy till webbkurser. Mina artiklar går att läsa i exempelvis Dagens Nyheter och Modern Psykologi. Kontakta för mer info.

 

Tidigare samarbetspartners