Vad kan psykologi göra för dig?

Den kunskap som krävs för att skapa en bättre värld finns redan - vi måste bara använda oss av den. Därför jobbar jag som konsult på Psykologifabriken, ett nätverk med psykologer som vill göra psykologi rolig, begriplig och lätt att använda. Vi har tidigare hjälpt kunder som IKEA, Systembolaget och KTH att utvecklas. Står ni på tur?

 
 
IMG_20170929_180559_471.jpg

Föreläsare

Vill din organisation lära sig mer om hur ni kan använda psykologi för att skapa prestation och välbefinnande? Då kanske en interaktiv föreläsning eller en workshop är något för er. Några av våra populäraste föreläsningar:

  • Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. Hur kan vi förstå och hantera hjärnan för att fungera optimalt på jobbet och i våra relationer? Vilka principer är det som guidar välbefinnande? Vad är det som kännetecknar lyckliga och välmående människor, och varför handlar det inte om att bara tänka positivt? Här synas vetenskapen bakom välbefinnande, och vi får en inblick i varför strävan att bli lyckligare här och nu är något helt annat än den hopplösa kampen om att en dag bli lycklig.
  • Vad Super Mario kan lära oss om feedback. TV-spel överöser sina spelare med positiv feedback och fängslar miljontals personer varje år. Varför är arbetsplatsen inte lika beroendeframkallande? Vilka lärdomar kan vi dra från TV-spelens värld för att göra våra organisationer mer välfungerande? Lär om de knep som TV-spelsskapare använder och skapa en uppmuntrande kultur, engagerade medarbetare och en högpresterande organisation.
 
20170914_114719.jpg

Skribent

Är du intresserad av ett blogginlägg, en stegis eller en regelbunden krönika? Som frilansskribent har jag skrivit alltifrån debattartiklar till populärpsykologiska texter. Mina artiklar går att läsa i exempelvis Dagens Nyheter och Modern Psykologi.

Är du nyfiken på vilka ämnen som intresserar mig för tillfället är du välkommen att besöka min blogg. Kanske är det något som skulle intressera dina läsare?

 
videohjälpen.png

Konsult

Psykologi handlar om hur vi kan förstå och nå människor omkring oss. Ett perspektiv som blivit viktigare i allt från politik till PR. Som psykologkonsult tillför jag insikter från forskningen utifrån er frågeställning.

 Tidigare samarbetspartners är bland andra Sveriges Radio, Regeringskansliet och Svenska Dagbladet.