Jag söker jobb!

20190820_155040_0000.png

Den 30 nov tar min PTP-tjänst slut och jag kan äntligen titulera mig leg. psykolog (hurra!). Under studietiden har jag inte bara haft tillfälle att förkovra mig i psykologi utan har också hunnit arbeta som organisationskonsult, släppa tre böcker, skriva forskningsrapporter och föreläsa på företag, konferenser och TEDx. Nu är jag redo för nästa kapitel i yrkeslivet.

Just nu jobbar jag på Sveriges kanske bästa psykiatriska vårdgivare, WeMind. Innan jag springer vidare med mina karriärplaner så tänkte jag stanna upp och kolla att jag inte missar någon fantastisk möjlighet därute. Har du eller någon du känner behov av en Siri Helle på arbetsplatsen? Jag är öppen för tillsvidareanställningar, projektanställningar, bokidéer, skribentuppdrag och sakkunnigroller. Alla jobb som hjälper till att göra världen bättre, där psykologisk kompetens och driftighet kan ta uppdraget till nya höjder.

Nyfiken på mig? Kolla mitt CV på Linkedin och hör av dig, så bokar vi in en lunch.

Siri Helle